Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?
De ce trebuie sa tinem cont in alegerea unui aparat aerosoli?
Un nebulizator modifică medicamentul lichid in picături fine (în formă de aerosoli sau ceaţă), care sunt inhalate printr-o piesă bucală, inhalator sau mască.
Incepand cu 2013 Omron a introdus un nou tip de nebulizator pe modelele sale de aparate pentru aerosoli.
Aparatul de aerosoli sau nebulizatorul cum mai este cunoscut, permite transformarea unei pelicule fine de lichid in microparticule de dimensiuni foarte mici (aerosoli) ce pot patrunde pana in cele mai intime zone ale plamanilor.
Infectii respiratorii – sunt considerate a fi cele mai frecvente boli. Cele cu evolutie cronica nu se vindeca si trebuie abordate medicamentos toata viata.
Inhalatia cu aerosoli inseamna inspirarea, in scop terapeutic, a diferitelor gaze, lichide sau substante medicamentoase, fin pulverizate.
Aparate cu aerosoli – ofera condiţii sigure de funcţionare pe durata a mai multor ani prin utilizarea şi întreţinerea corespunzătoare.
Se recomandă curăţirea temeinică a nebulizatorului, piesei de gură şi a măştii cu apă fierbinte, după fiecare utilizare şi, la sfârşitul zile, spălarea cu detergent.
Tratamentul cu aerosoli reprezinta o solutie destul de sigura si sanatoasa pentru insanatosirea celui mic fara a se recurge la antibiotice.