Ambalare cadou de sarbatori

Pregătiți-le celor dragi o surpriza și comandați un cadou în ambalaj de sarbatoare.

Cum se poate comanda o ambalare cadou?
Bifați în pagina produsului, căsuța Ambalare tip cadou

Ambalat tip cadou stetoscoape

Cât costă ambalarea cadou?
Ambalarea cadou are prețul standard de 15 RON. Dacă doriți să împărțiți produsele comandate în mai multe pachete, vă vom solicita plata pentru fiecare în parte.

Doriți să trimiteți cadoul direct destinatarului?
Vom fi bucuroși să vă livrăm cadoul în locul dvs. Trebuie doar să completați adresa destinatarului ca adresă de livrare la sfârșitul comenzii. Apoi veți introduce propria adresă la adresa de facturare. De restul ne ocupăm noi.
Comanda poate fi trimisă întotdeauna numai la o singură adresă. Dacă doriți să surprindeți mai multe persoane cu cadouri, trebuie să creați câte o comandă separată pentru fiecare.

Când se va livra pachetul?
Avem mare grijă la împachetarea fiecărui cadou, Impachetarea cadoului nu va intarzia livrarea dar e bine sa tineti cont de termenul specificat la fiecare produs. In cazul in care produsele incluse in comanda au termen de livrare diferit livrarea se va face in termenul cel mai mare.

Pot returna produsele ambalate cadou?
Da, chiar și în cazul ambalării cadou puteți să returnați produsele. Acest drept se aplică însă doar produselor în sine, nu și serviciului de ambalare cadou. Exceptie fac produsele personalizate (gravate).

Includem factura în pachet?
Daca doriti ca pachetul sa nu contina factura trebuie sa mentionati in comentariul de la finalul comenzii. Factura o regasiti in contul dvs de client.