Concurs Like & Share Aparat-aerosoli.ro

Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

Cum aleg un aparat aerosoli?

De ce trebuie sa tinem cont in alegerea unui aparat aerosoli?

Despre terapia cu aerosoli

Un nebulizator modifică medicamentul lichid in picături fine (în formă de aerosoli sau ceaţă), care sunt inhalate printr-o piesă bucală, inhalator sau mască.

Noul nebulizator de la Omron

Incepand cu 2013 Omron a introdus un nou tip de nebulizator pe modelele sale de aparate pentru aerosoli.
Aparatul de aerosoli sau nebulizatorul cum mai este cunoscut, permite transformarea unei pelicule fine de lichid in microparticule de dimensiuni foarte mici (aerosoli) ce pot patrunde pana in cele mai intime zone ale plamanilor.

Despre infectii respiratorii

Infectii respiratorii – sunt considerate a fi cele mai frecvente boli. Cele cu evolutie cronica nu se vindeca si trebuie abordate medicamentos toata viata.

Despre inhalatii cu aerosoli

Inhalatia cu aerosoli inseamna inspirarea, in scop terapeutic, a diferitelor gaze, lichide sau substante medicamentoase, fin pulverizate.

Generalităţi despre aparate cu aerosoli

Aparate cu aerosoli – ofera condiţii sigure de funcţionare pe durata a mai multor ani prin utilizarea şi întreţinerea corespunzătoare.

Curatare aparat cu aerosoli

Se recomandă curăţirea temeinică a nebulizatorului, piesei de gură şi a măştii cu apă fierbinte, după fiecare utilizare şi, la sfârşitul zile, spălarea cu detergent.

Tratamentul cu aerosoli la copii

Tratamentul cu aerosoli reprezinta o solutie destul de sigura si sanatoasa pentru insanatosirea celui mic fara a se recurge la antibiotice.