Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491

Bild wird geladen...
Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491
Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491
Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491
Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491
  • med_jc491
298,00  Lei *

incl. TVA + costuri de expediere

In stoc

 
Noul umidificator cu ultrasunete garanteaza un nivel corect de umiditate  in aer  oferind asistenţa imediata aparatului... Mai multe
Informații produs "Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491"

Noul umidificator cu ultrasunete garanteaza un nivel corect de umiditate in aer oferind asistenţa imediata aparatului respirator, atat pentru copii cat şi pentru adulţi.

- Respiraţia furnizeaza aer oxigenat plamanilor eliminand gazele reziduale, cum ar fi dioxidul de carbon.
- Pentru a asigura funcţionarea corespunzatoare a aparatului respirator, este foarte important sa ramaneţi cat mai mult posibil intr-un mediu sanatos.
- Umidificatorul creeaza condiţiile optime pentru un somn liniştit noaptea.
- Se ştie faptul ca somnul este mecanismul esenţial care permite creierului şi corpului nostru sa functioneze corespunzator.
- Acesta este un antidot impotriva stresului cotidian, cat şi o ocazie de a permite creierului sa se odihneasca marind astfel vigoarea corpului.
- Pentru a imbunataţi calitatea somnului, este important sa incercaţi sa va relaxaţi facand o baie calda, sa ascultaţi muzica sau sa citiţi o carte.
- Verificati ca nivelul umiditaţii din aer sa fie corespunzator pentru a evita congestiile nazale sau obturaţiile.
- Mulţumita unui oscilator de inalta frecvenţa, umidificatorul cu ultrasunete imparte apa in particule foarte mici, cu un diametru de 1-5μm.
- Sistemul de ventilare elibereaza apoi aceste particule in mediu pentru a permite astfel restabilirea umiditaţii corecte in camera sau in mediul in care este utilizat.
- Produsul este dotat cu un rezervor incapator de 5.8 litri, ceea ce garanteaza funcţionarea şi umidificarea camerei pe intreaga durata a nopţii.
- Produsul are un consum foarte scazut de energie (un procent cu 85-90% mai mic in comparaţie cu un umidificator cu aburi obişnuit)

Cum functioneaza ionizatorul ?
- Aerul pe care il respiram este incarcat cu energie electrica, prin urmare este bogat in ioni pozitivi (+) şi negativi (-)
- Starea noastra de bine este intreţinuta de echilibrul perfect intre aceştia
- Multe dispozitive din casa (computer, aparate de aer condiţionat, unele electrocasnice şi de asemenea fumul de ţigara şi o ventilaţie insuficienta) provoaca o creştere a numarului de ioni pozitivi şi prin urmare genereaza un dezechilibru (mai mulţi ioni pozitivi decat negativi in aer).
- Funcţia ionizatorilor este aceea de a umple aerul cu ioni negativi (particule incarcate cu o sarcina electrica negativa), pentru a restabili echilibrul pierdut.
- Aceste particule se prind de orice impuritate prezenta in aer, deoarece toate particulele cum ar fi bacteriile, praful, fumul, etc. au incarcatura pozitiva şi le neutralizeaza, facandu-le sa cada.
- Cercetarile in domeniul medical au demonstrat efectele pozitive ale ionilor negativi asupra sanataţii psihice şi fizice a persoanelor atat prin beneficiul adus aparatului respirator cat şi prin efectul antistres al aerului pur.
- Din acest motiv, utilizarea ionizatorilor este din ce in ce mai raspandita, atat la nivel casnic, in special pentru sanatatea copilului, cat şi in spitale, in salile de sport şi in alte locuri publice.

Link-uri către "Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491"
Garantie: 2 ani
Garantie: 2 ani
Citiţi, scrieţi şi comentaţi evaluările...Mai multe
Evaluări client pentru "Umidificator cu ultrasunete si ionizator Joycare JC491"
Scrieți o evaluare
Evaluările sunt confirmate după verificare.
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ultimele vizualizate