Aparat aerosoli cu ultrasunete Healthy Line US20

Aparat aerosoli cu ultrasunete Healthy Line US20
  • med_us20
249,00  Lei *

incl. TVA + costuri de expediere

Verifica disponibilitatea produsului

 
Nebulizatorul Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf,... Mai multe
Informații produs "Aparat aerosoli cu ultrasunete Healthy Line US20"

Nebulizatorul Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf, asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile. Este ultraportabil, mic si silentios, usor de utilizat oriunde si oricand chiar in autoturism sau afara utilizand bateria optionala.

  • Mic si compact - Cu o greutate de numai 185 gr si o husa de protectie inclusa in pachet, va permite mobilitate maxima, putand fi transportat oricand si oriunde in conditii de siguranta.
  • Tehnologie ultrasonica - Permite reglarea fluxului si volumului de aer si foloseste inalta frecventa pentru a produce vapori foarte fini de apa si medicamentatie
  • Ultra silentios - Datorita tehnologiei ultrasonice de inalta calitate pe care o foloseste, acest nebulizator este foarte silentios, ceea ce va permite sa-l utilizati in modul cel mai discret.
Link-uri către "Aparat aerosoli cu ultrasunete Healthy Line US20"
Ultimele vizualizate