Noul nebulizator de la Omron

Nebulizator Omron

Incepand cu 2013 Omron a introdus un nou tip de nebulizator pe modelele sale de aparate pentru aerosoli. Aceasta imbunatatire vine in sprijinul utilizatorilor nu doar prin eficientizarea tratamentului cu aerosoli ci si prin practicitate. Kitul de nebulizare, componenta in care se intampla de fapt procesul de nebulizare bazat pe tehnologia VVT (Virtual Valve Technology) pe langa faptul ca este extrem de usor de intretinut acum asigura o protectie impotriva pierderii piesei nebulizatoare, fluturasul albastru care era mobil in versiunile anterioare acum e incapsulat in interiorul recipientului de nebulizare.

Tratament rapid si sigur

Tratamentul asigurat este unul eficient datorita particulelor cu diametru optim (MMAD= 3 µm, diametrul mediu al particulei de aerosol). Prin designul sau, kitul de nebulizare permite respiratia normala in timpul inhalarii iar fluxul de aer permite nebulizarea medicamentului intr-un timp redus.

Detalii tehnice nebulizator Omron 

Capacitatea rezervorului pentru medicamente a ramas 7 mililitri si rata de nebulizare 0,5 ml/minut. De retinut ca aceasta rata este valabila pentru ser fiziologic, in cazul in care se nebulizeaza o solutie cu vascozitate crescuta rata de nebulizare poate creste. Modelele de Omron care beneficiaza de acest nou kit de nebulizare sunt Omron C28 Plus (succesorul vechiului C28), C801, C801 Kid, si C802. Acestea sunt extrem de rezistente in timp, oferind tratamentul corespunzator, indiferent de locul in care va aflati: acasa, la birou sau in vacanta. Modalitatea de utilizare a aparatelor de aerosoli de la Omron este extrem de facila, acestea fiind accesibile atât utilizatorilor neexperimentati cat si profesionistilor.

Recipientele de nebulizare (kit-urile de nebulizare, cum sunt descrise mai sus) sunt disponibile si separat, ca piese de schimb si sunt perfect compatibile cu vechile modele de aparate pentru aerosoli.

Pentru a vedea aceste produse in catalogul nostru va rugam sa accesati aici aparat de aerosoli Omron.

Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.