Generalităţi despre aparate cu aerosoli

Aparate cu aerosoli – ofera condiţii sigure de funcţionare pe durata a mai multor ani prin utilizarea şi întreţinerea corespunzătoare.

Aceste produse sunt dezvoltate pentru tratamentul eficient al astmei, alergiilor si a altor afecţiuni respiratorii. Ele creează un curent de aer care traversează tubul transparent al nebulizatorului. Când aerul intră în nebulizator, el va transforma medicamentul prescris într-un aerosol uşor de inhalat.

Recomandare utilizare aparate cu aerosoli

Aparatele cu aerosoli se recomandă a fi utilizate sub supravegherea unui medic sau a unui terapeut de afecţiuni respiratorii.

Se recomandă citirea temeinică a prezentelor instrucţiuni pentru a afla toate însuşirile acestor produs. Se va evita utilizarea aparatulor pentru orice alte scopuri.

Aparate cu aerosoli

Sunt dispozitive de un real ajutor in tratarea racelii gripei, bronsitei ;dar si in ameliorarea simptomelor de astm la copii. Acestea permit transformarea unei pelicule fine de lichid in microparticule de dimensiuni foarte mici (aerosoli) ce pot patrunde pana in cele mai intime zone ale plamanilor sau foloseste un cristal piezoelectric care produce o oscilatie ce transforma medicamentul in aerosoli.

Aparat aerosoli in mai multe modele – nebulizatoare, cu ultrasunete, cu compresor ce detin o multime de functii, insa cel mai important este sa-l alegi pe cel care se pliaza cel mai bine pentru nevoile copilului tau crescand astfel eficacitatea medicamentelor administrate pe cale inhalatorie, grabind vindecarea dar cel mai important – scade perioada de recuperare a copilului!

Tags: Aerosoli
Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.