Concurs Like & Share Aparat-aerosoli.ro

Ce trebuie sa faci ca sa devii unul din castigatorii concursului?

1.  Like la imaginea concursului, prezentata mai jos!
2.  Share-uieste această imagine pe profilul tau de Facebook!

Premiul include un : Aparat aerosoli cu ultrasunete MEDIFIT MD-521 in valoare de 275 lei.


 Pentru a participa citeste atent regulamentul.

 

Concursul se desfasoara intre 21 octombrie 2015 – 21 noiebrie 2015, pe pagina de Facebook – Aparat-aerosoli.ro, având premii totale de 275 lei.

Regulament Concurs Like & Share Aparat-aerosoli.ro

1. Organizatorul concursului este SC MEDICLAND.RO SRL.
2. Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook, la adresa https://www.facebook.com/aparat-aerosoli
3. Concursul se desfasoara intre 21 octombrie 2015 – 21 noiembrie 2015, având premii totale de 275 lei.
4. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
5. Canalul oficial de comunicare cu participanții pentru acest concurs este pagina de Facebook – Aparat-aerosoli.ro..
6. Participanții care incearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.
7. Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aibe minimum 18 ani si un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale.
8. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 20 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.
9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.
10. Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook – Aparat-aerosoli.ro, cat si in alte medii online.
11. Extragerea va avea loc pe 22 noiembrie 2015 prin siteul Random.org iar castigatorii vor fi anuntați pe pagina de Facebook – aparat-aerosoli.ro .

SUCCES!

Vă rugăm introduceți numerele în următoarea casetă de text

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.