Aparat aerosoli cu compresor Omron C803

  • med_c803
199,00  Lei * 279,00  Lei * (28,67% economisit)

incl. TVA + costuri de expediere

Stoc indisponibil momentan

 
Aparat de aerosoli Omron C803 este cel mai usor si silentios aparat de aerosoli cu compresor din gama Omron care poate fi transportat cu... Mai multe
Informații produs "Aparat aerosoli cu compresor Omron C803"

Aparat de aerosoli Omron C803 este cel mai usor si silentios aparat de aerosoli cu compresor din gama Omron care poate fi transportat cu usurinta, avind numai 190 grame. Aparatul cu compresor creaza particule de aerosoli de dimensiuni optime pentru un tratament eficient al afectiunilor respiratorii acute. Functioneaza cu un singur buton PORNIT/OPRIT astfel incit la apasarea acestuia incepe nebulizarea si ca urmare va permite sa incepeti administrarea de aerosoli.
Aparatul de aerosoli Omron C803 functioneaza cu un nivel scazut de zgomot si permite utilizarea discreta pentru tratamentul afectiunilor respiratorii la copii.

COMPLIANTA LA ADMINISTRAREA MEDICATIEI

Medicamentele utilizate cel mai frecvent pentru tratamentul afectiunilor pulmonare acute la copii pot fi nebulizate cu ajutorul aparatului de aerosoli Omron C803. Pot fi folosite atit medicamente sub forma de solutie cit si suspensii medicamentoase.

Designul unic si inovativ al kit-ului de nebulizare de la aparatul de aerosoli Omron C803 permite respiratia normala in timpul inhalarii medicatiei.
Acest lucru, impreuna cu zgomotul foarte redus al aparatului Omron C803 atunci cind nebulizeaza, il face ideal pentru administrarea de medicamente rapid si eficient la copii.
Omron C803 dispune de un kit de nebulizare ce utilizeaza tehnologia VVT (Virtual Valve Tehnology) si asigura maxim de performanta in administrarea medicatiei.

Datorita structurii fantei de aspiratie, piesa de gura si capacul kitului îndeplinesc functia de valva virtuala de inspir fara a mai fi nevoie de o valva de silicon.

Introducerea acestei inovatii a creat o serie de avantaje:
- a crescut eficienta totala a tratamentului prin maximizarea cantitatii de medicament depusa in plamani
- kitul de nebulizare este sigur in functionare si usor de curatat
- este mai sigur pentru copii deoarece valvele de silicon pot fi inghitite cauzind probleme.

RATA REDUSA DE PIERDERE A MEDICATIEI

Omron C803 nebulizeaza practic orice medicatie (consultati intotdeauna medicul curant cu privire la tratament.)
Datorita tehnologiei unice a kitului de nebulizare, medicatia este pulverizata in particule foarte fine cu eficienta atit pe arborele bronsic cit si la nivelul alveolelor.
Dimensiunile particulelor de aerosoli permit medicatiei sa fie depusa in mod optim in tractusul respirator. Veti primi mai mult medicament in plamini si foarte putin se va pierde prin expunerea la mediul inconjurator.

Perioada de garanţie pentru Omron C803 este de 3 ani.

 

DESCRIERE PACHET APARAT AEROSOLI OMRON C802

 

Pachetul contine :

 

Aparat aerosoli Omron C803
1 kit de nebulizare
1 furtun PVC lung de 100 cm
1 piesa de gura
1 piesa de nas
1 masca copil din PVC
1 masca adult din PVC
5 filtre de aer de rezerva
1 adaptor de retea
1 husa de transport si protectie
Manual de utilizare in limba romana
Certificat de garantie 3 ani

 

Producător: OMRON Matsusaka Co. LTD., Japonia.
Fabricat in unitatea proprie din China

Link-uri către "Aparat aerosoli cu compresor Omron C803"
Ultimele vizualizate